Dritan Kaba: Dvorani duhet të jetë para drejtësisë, jo në Gjykatën e Apelit!

168
Sigal

Nga Dritan Kaba:

DVORANI DUHET TË JETË PARA DREJTËSISË JO NË GJYKATËN E APELIT!
Dvorani nuk duhet ta kishte larguar KLGJ nga Gjykata e Lartë, por Komisioni i Vettingut nga Drejtësia për gahehje të të ardhurave si fillim!
SPAK më pas duhet ta pezullonte nga detyra dhe ta çonte para drejtësisë për manipulim, falsifikim të dokumentave zyrtare, shpërdorim të detyrës dhe për shkelje me ndërgjegje të Kushtetutës!
Ai duhet të përgjigjet!
SPAK të mos flejë gjumë dhe të kujtojë se mund të lihen në harresë aktet kriminale të Dvoranit për kapjen e Gjykatës Kushtetuese!
Ai nuk duhet të jetë pjesë e Drejtësisë. Ai e ka bërë pis emrin e gjykatësit!