OSHEE/ Dëmtimi i rrjetit elektrik, ja zonat pa energji në Tiranë

281
Sigal

Zonat pranë Rrugës së Elbasanit, tek Arena Kombëtare dhe deri te Garda e Republikës, janë momentalisht pa energji elektrike. Shkak është bërë një dëmtim elektrik që ka ndodhur paraditen e sotme në Tiranë nga një subjekt privat. OSHEE njofton se po punohet për të rikthyer sa më shpejt energjinë elektrike. Zonat prane “Rruga e Elbasanit”, stadiumit “Arena Kombetare”, e deri te Garda Republikes jane aktualisht pa energji elektrike per shkak te demtimit te rrjetit elektrik nga nje subjekt privat. Brigadat e OSSH jane duke punuar per rikthimin sa me te shpejte te furnizimit.