Zbulohet skenari i falimentimit dhe grabitjes së pasurisë së biznesit nga oligarkët dhe qeveritarët!

310
Sigal

Nga Av.Altin Goxhaj

Ja skenari i falimentimit të biznesve me urdhër nga lart dhe kalimi i aksioneve të tyre te oligarkët!

Këtë shpjegova sot te QuArAntena TV në tarracën e pallatit tim por nesër do e shpjegoj edhe më hollësisht.

Zbulohet pika sekrete se si ndihma e Garancisë Sovrane është skenar kurthi për të grabitur bizneset! Ua ka mësuar Sorosi këtë!

Nëse kompania jote nuk ka aftësi paguese pas 3 muajsh shteti ti konfiskon aksionet dhe ja shet për 5 lekë oligarkëve të vet dhe familjarëve të Klikës në pushtet!

Kompanitë në Shqipëri përgjithësisht kanë vlerë më të madhe se aksionet por kanë shumë vështirësi pagesash!

Ky do të jetë skenari i asimilimit i të gjithë pasurisë kombëtare në duart e Oligarkisë!

Virusi është vetëm preteksti dhe skllevërit vazhdojnë dhe bërtartin Rama po e bën mirë këtë punë, nuk e shihni ç’bëhet në Itali, është popull i keq ky i yni!