Elona Guri: Etildë ty kush të “shtrëngoi” të falsifikosh?

475

Anëtarja e Kryesisë së LSI-së Elona Guri ka bërë një reagim ironik dhe të ashpër ndaj Ministres së Drejtësisë ,Etilda Gjonaj për falsifikimet e dokumenteve lidhur me zgjedhjen e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Etildë ty kush të “shtrëngoi” të falsifikosh? Tregoji shokët Etildë, tregoji…se burri krenohej me ty….!!”,- shkruan Guri në një reagim në Facebook.