Prof. Elmaz Sherifi: Koha e kolerës i nxorri lakuriq !

179
Sigal

Institucionet e shtetit janë identifikuar me individ.
Nuk pyesin për Kushtetutë e ligj.
Propaganda, metodë drejtimi.
Varfëria intelektuale e tejdukëshme.
Fudullëkbeu, të “dehur” nga pasurimi korruptiv.
Varfëri në rritje e shqiptarëve.
Eureka, legalizimi i kanabisit e parave të pista e shpëton ekonominë!
Institucionet e reja të Drejtësisë nuk ngjallin besim. “Opozita institucionale”, si limon portokalle.
Për pushtetin, që korrupton japin dhe jetën.
Pushtetet e vetëqeverisjes vendore, si Këshillat Popullore të Rretheve.
Të ekzaltuar nga vazhdimi i Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore.
Kosova izolohet nga “lartë” e nga “poshtë”!