Drogë dhe shpërdorim detyre, arrestohen 2 policët në Pukë

427
Dy punonjës të Policisë së Pukës janë arrestuar, pasi akuzohen për shpërdorim detyre dhe kultivim të lëndëve narkotike. Të arrestuarit janë Bib Luka dhe Gjergj Dodani. Ata u arrestuan pas hetimeve nga Shërbimi i Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave. Dy policët e arrestuar raportonin të dhëna të rreme për kultivimin dhe asgjësimin e bimëve narkotike në zonën ku kryenin shërbimin.
Sigal