Stakohet sot 2 orë energjia në Tiranë, ja lagjet që preken

583
OSHEE ka dërguar një njoftim për abonentët e Tiranës, që i lajmëron se do të punojë sot në orën 10.00 për zevënd?simin e transformatorit në kabinën “Pjetër Bogdani”, proces që përfundon në orën 12.00!
Për rrjedhojë do të stakohet energjia elektrike dhe zonat që preken janë: Rrugët “Ismail Qemali”, “Pjetër Bogdani” dhe “Brigada VIII”.


Sigal