Petrit Vasili: Ku është fshehur Kryeministri?? Vendi në gjendje të vështire nga moti

116
Sigal

 

Ku eshte fshehur Kryeministri??

Vendi ne gjendje te veshtire nga moti.

Kryeministri nuk e hap gojen per kete, zaten si gjithmone.

Do te thote qe s’kemi fare kryeminister.

Poston kryeministri mesazhe romantike te nje njeriu ne qejfin e tij, te cilit Shqiperia nuk i intereson fare, pastaj leshon te njejtin muhabet dhe lan duart : ” keshtu ndodh ne gjithe boten”.

Shqiptaret jane gjithmone vetem ne ditet e hallit, se kryeministri nuk ekziston.

Ai ekziston vetem kur duhen zhvatur koncesione dhe tendera qindra milion euro, aty i vjen zeri aty i shperthen arroganca, histeteria dhe demagogjia

Fotot flasin vete.