Eliza Dushku në Festivalin e Filmit Sundance

318
Eliza Dushku ka marrë pjesë në shfaqjen e filmit “Mapplethorpe: Look At The Pictures” në Festivalin e Filmit Sundance në Utah, ditën e premte.
35 vjeçarja është fotografuar në Park City e veshur me një fustan ku paraqitej portreti i një gruaje.
Aktorja me origjinë shqiptare e kishte kombinuar veshjen e saj me një triko të gjatë të zezë dhe një palë çizme të shkurtra.