Në ditën e lindjes së saj, Robert Berisha bën dedikimin më të bukur për të bijën…

370
Sigal

Rene, vajza e këngëtarit Robert Berisha dhe Nora Instrefi sot feston ditëlindjen, e sigurisht mes urimeve të shumta nuk kishte si të mungonte urimi i babait të saj.