Vettingu/Disa i pyesin kush është kryeqyteti i Japonisë, disa të tjerë për emrat e banorëve të Tokios

272

Gazetari Lufti Dervishi ka ironizuar vendimet e komisioneve të Vettingut dhe standardet e dyfishta që janë përdorur.

Në një postim në Facebook ai shkruan se “Disa i pyesin: kush është kryeqyteti Japonisë e disa të tjerë: më thuaj emrat e banorëve të Tokios…!”.

Aludimi është i qartë për mënyrën sesi një pjesë e gjyqtarëve po kontrollohen formalisht, ndërsa të tjerëve u kontrollohen edhe pasuritë e kushërinjve të 15-të.