Tenderat e ujësjellësve, Kryemadhi: Janë tenderuar 10 miliardë lekë për punë të pabëra

57
Sigal

Ju para dy ditësh lexuat një raport të KLSH që thontë 180 milionë lekë janë tenderuar për punë të pabëra për ujësjellësat. A e dini që janë mbi 10 miliardë lekë të tenderuara me punë të pabërë? Janë tenderuar, dhe nuk është bërë asgjë. A e dini ju që para dy javësh ka falimentuar të gjithë ujësjellësat e bashkive. Në dijeninë time janë 10 miliardë. Do t’i vijë dhe ujësjellësit por jam e fokusuar tek inceneratorët meqenëse ajo është dhe gropa më e madhe nëpërmjet asaj shpërndahet e gjithë piramida.