Publikohet dokumenti i plotë nënshkrimit të marrëveshjes Kosovë-Serbi

301
Sigal

Është publikuar dokumenti i marrëveshjes, e cila është nënshkruar para disa orësh në Shtëpinë e Bardhë.

Kjo marrëveshje konsiderohet ekonomike ku në paragrafin e parë thuhet se Serbia dhe Kosova kanë pranuar të normalizojnë marrëdhëniet e tyre ekonomike si më poshtë.

Ndërsa në paragrafin e fundit të marrëveshjes thuhet se Kosova dhe Izraeli janë dakorduar të njohin njëri-tjetrin.