Presidenti Meta në Kishën e Prullit: Zoti i ka dhënë forcë këtij populli, këtij komuniteti, shqiptarëve që mos të dorëzohen kurrë (VIDEO)

70

Presidenti i vendit, Ilir Meta këtë të diel ndodhet në Lezhë ku do të zhvillojë disa aktivitetet. Fillimisht, Meta ka vizituar Kishën e Prullit në Lezhë. Teksa ka mbajtur një fjalim për mediat, Presidenti është shprehur se zoti i ka dhënë forcë populli, këtij komuniteti, dhe të gjithë shqiptarëve që mos të dorëzohen kurrë.