Ministri Ahmetaj: Nishani e ka zakon të kthejë ligje, por ne i miratojmë në shtator

335
Presidenti Bujar Nishani e ka zakon të kthejë ligjet, por ligji i Turizmit do të miratohet në muajin shtator.
Reagimi ka ardhur nga ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe Rurizmit Arben Ahmetaj, i cili ka komentuar dekretin e Kreut të Shtetit për kthimin e ligjit të Turizmit për ridiskutim në Kuvend.
Ahmetaj foli edhe për probleme të tjera lidhur me sektorin e turizmit, veçanërisht atë në jug, ku ndërprerja e energjisë edhe e ujit është një problem prej 20 vitesh, por që sipas tij, tashmë “është zvogëluar”.
Sipas ministrit, turizmi ka një sërë sfidash midis të cilave edhe cilësinë e shërbimit.
Sigal