Brisida Shehaj: Sot na thonë vdisni se kemi arkën bosh

32
Sigal

Folen e folen,nuk lane ekran pa llomotitur sa keq eshte situata, moshat e reja problem dhe ne fund nuk ndryshuan asnje mase.
E kjo sepse nuk kane para se i kane bere rrush e kumbulla me
Oligarket.
Si nuk u be nje analize sesa humbet biznesi, qe sot punon me orare te reduktuara, por nuk ka te reduktuara taksat,qerat,kestin e kredise por dhe kestin e fajdexhiut.
Sot na thone vdisni se kemi arken bosh se kemi ppp,insenerator,tendera,aeroporte per ti dhene oligarkeve.
Ju thjeshte vdisni po skeni para te kuroheni ne shtepi.
Prandaj kur te shkoni te ajo kutia e votimit mos harroni,ata po ju vrasin ne mengjes e ne darke kercejne neper emisione se sic e thone brenda njeri tjetrit: KY POPULL ESHTE DELE…
Prandaj MOS HARRONI