Endrit Braimllari: Korça sot vuan monopolin e oligarkisë dhe pushtetit personal të Niko Peleshit në kurriz të qytetarëve të ndershëm!

36
Sigal

Korça sot vuan monopolin e oligarkisë dhe pushtetit personal të Niko Peleshit në kurriz të qytetarëve të ndershëm.

Të rinjtë Korçarë meritojnë vlerësim dhe përfaqësim.

Përfaqësuesit e klanit të plehrave në Korçë do të marrin goditjen përfundimtare nga të rinjtë Korçarë.

Të bëjnë kujdes se goditja popullore do të jetë e pamëshirshme dhe nuk ka më makinacion politik që do mund ti shpëtojë.

Pas 25 Prillit ka vetëm ndëshkim popullor për oligarkinë dhe për ato të cilët abuzojnë me qytetarët.