Prof. Dr. Elmaz Sherifi: “Arrogancës qeveritare “traun” mund t’ ia vendosin socialistët” !

72
Sigal

Qeveria e shfaq hapur arrogancën e qeverisjes, sepse nuk e “llogaritë” opozitën, e cila është në konfliktin e saj të brendshëm, midis legjitimitetit dhe ligjëshmërisë.

Arrogancën qeveria e shfaqi dje edhe ndaj atyre që e votojnë, kur u ve ndosi dje traun në Divjak.

Që qeverisja të rikthehet në normalitetin demokratik, dhe pushtetet e shtetit veprojnë të pavarur sipas parimeve kushtetuese, është domosdoshmëri që të “heqin fashën e gojës” përfaqësuesit politik të PS, në parlament, në institucionet partiake dhe socialistët që i vuajnë njësoj, si çdo shqiptar, pasojat e keqqeverisjes.