Përgatituni për Samsung Gear 360, ja çmimi zyrtar

605
Gear 360 (2017) që Samsung zbuloi në mars do të jetë në treg në SHBA nesër.
Ju do të jeni në gjendje të blini një nga Best Buy, Amazon, ose nga operatorët tjerë kryesorë, si dhe shumë shitës të tjerë. Do të kushtojë 229 dollarë, që do të thotë se do të jetë dukshëm më e lirë se paraardhësi i tij nga viti i kaluar.
Është gjithashtu duke marrë shpërndarje shumë më të mirë, kështu që Samsung mendon më shumë për këtë produkt sesa ka bërë ndonjëherë në modelin 2016.
Nëse nuk keni blerë ende një Galaxy S8 ose S8 + dhe gjithashtu jeni të interesuar në kamerën me 360 gradë, Samsung ka një marrëveshje për ju. Blini një nga telefonat dtën e nesërme dhe deri më 19 qershor, do të merrni Gear 360 për vetëm 49 dollarë.
Sigal