“Laboratori në Has”, zulohen porositësit dhe roli i Lul Berishës

223

Janë zbuluar detaje të reja për laboratorin e drogës në Has. Sipas informacioneve,  porositësi  i saj ishte grupi i Avdylajve, apo të njohur ndryshe si të fortët e Shijakut.

Nga të dhënat e para, dyshohet se Lul Berisha ka marrë përsipër trafikun e drogës. Sasia e drogës, i cila do të  bëhej gati në laboratorin e Hasit kishte si destinacion final tregun e Gjermanisë.