Nëna e Caroline Crouch kërkon kujdestarinë e mbesës, avokati: Në Athinë Lydia do të jetë vajza e vrasësit

224
Sigal

Nëna e Caroline Crouch ka kërkuar kujdestarinë ekskluzive të mbesës, Lydia për ta marrë atë në ishullin Alossinos.

Dy familjet kanë diskutuar këto ditë për kujdestarinë, por nëna këmbëngul që të marrë kujdestarinë pasi sipas saj “Në Athinë Lydia e vogël do të jetë vajza e vrasësit, kurse në Alossinos vajza që humbi nënën e saj”.

Avokati i familjes së Caroline Crouch thotë se familjet po bisedonin deri natën e kaluar dhe janë në humor të mirë për bisedime.

“Ne erdhëm për t’i paraqitur prokurorit të të miturve kërkesën për kujdestarinë ekskluzive të Lydia nga nëna e Caroline.

Ne u informuam se raportet janë pozitive, veçanërisht për Alonissos.

Ne paraqitëm një kërkesë për t’i caktuar kujdestarinë nënës së Caroline sepse është mjedisi më i përshtatshëm pasi në Athinë Lydia e vogël do të jetë vajza e vrasësit, në Alonissos fëmija që humbi nënën e tij.

Unë u trondita kur lexova një raport nga punonjësi social se Lydia e vogël, edhe pse është një e porsalindur, mund të shpëtojë skena dhune. Deri natën e kaluar, të dy palët ishin duke biseduar dhe janë në një humor të mirë për bisedime.”– tha avokati i familjes.