Nga nesër as pazaret s’do bëni dot pa autorizim! Tregu i Kombinatit ndahet me ‘korsi’, me hyrje e dalje për të shmangur përplasjen

277
Sigal

‘Rebelët’ do të ndëshkohen! Pamjet e një dite më pare në tregun e Kombinatit kanë detyruar autoritetet që të marrin masa për respektimin e  e distancimit social. Sot janë ndërtuar disa “korsi” për hyrje dhe dalje dhe nga nesër tregu do të jetë me rregulla të reja.

Tregu do të ketë një hyrje dhe një dale të veçantë për të mos pasur përplasje mes qytetarëve. Dhe të gjithë do të kontrollohen për autorizimin, dhe ata që nuk do të jenë të pajisur do të gjobiten.