Nga Kosova e Shkupi, shqiptarët mblidhen sot në Vlorë për të festuar 111 vjetorin e Pavarësisë

23
Sigal

Një ditë feste kjo e sotmja për të gjithë shqiptarët!

Në qytetin e Vlorës janë mbledhur sot jo vetëm shqiptarë të Shqipërisë, por dhe shqiptarë nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut, të cilët me emocionesh festojnë 28 Nëntorin.

Të veshur kuq e zi e me qeleshe, shqiptarët urojnë njëri-tjetrin për këtë ditë të rëndësishme dhe me peshë për kombin tonë.