Sigal

Çuditë ndodhin në Shqipëri.

Protesta e studentëve është në ditën e 9-të të saj dhe këtë herë mijëra studentë janë mbledhur para parlamentit për të protestuar.

Por ka ndodhur ajo që nuk pritej, studentëve u është ndërprerë energjia elektrike duke u nxjerrë nga përdorimi foninë me të cilën flasin studentët.