Krimet serbe dhe gjenocidi në Kosovë

147

Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar dhe Këshillin Koordinues të Asociacioneve të Familjarëve të të Zhdukurëve të Kosovës, dëshiron të njoftojë se me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, do të organizojnë ekspozitën me titull:

“KRIMET SERBE DHE GJENOCIDI NË KOSOVË”.

Gjithashtu për nder të Pavarësisë së Kosovës do të bëhet promovimi i librave:

“KUR ZGJOHEN METAFORAT”, nga Qazim Thaçi,

“AJO”, nga Mirsade Krasniqi.

Data:12 shkurt 2020

Ora: 12:00

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar, Salla ballkonada, kati 2.

Ambasada fton të gjitha mediat në përcjelljen e këtij organizimi