Krimet e Rënda nisin procesin për dosjen ‘Xibraka’. Pritet dëshmia e Ermal Hoxhës dhe 2 kolumbianëve

387
Do të nisë në Gjykatën e Krimeve të Rënda sot procesi gjyqësor për dosjen ‘Xibraka’.
Mësohet se Krimet e Rënda do të marrin në pyetje si bashkë të pandehur Ermal Hoxhën dhe 2 kolumbianë. Të tre të pandehurit do të japin pëlqimin nëse do japin shpjegim për akuzat që rëndojnë ndaj tyre.

Janë 9 persona të arrestuar në kuadër të operacionit “Xibrakë”, sipas fshatit ku u zbulua edhe laboratori i përpunimit të drogës.
Sigal