Kujdesi dhe parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare tek të moshuarit

529

Kujdes! Shkak, luhatja e temperaturave, sëmundjet kronike të zemrës, mushkërive, diabetit, veshkave dhe mëlçisë

Të moshuarit sot janë një gjeneratë e madhe sepse është rritur shumë mosha mesatare, prandaj kujdesi ndaj tyre duhet të jetë i gjithanshëm. Sot kemi shumë të moshuar që nuk e kanë kujdesin siç duhet të familjes apo më gjerë, brezi i ri ka emigruar, duhet mos menduar shumë për këtë shtresë. Por, se cili duhet të jetë trajtimi dhe kujdesi i të moshuarve për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare do ua shpjegojmë më poshtë  në materialin e përgatitur.

Luhatja e temperaturave, si ndikon te pacientët me sëmundje 

….

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf