Vasili: Edi Rama dje dhe sot…çfarë i paturpi!!

126

Nga Petrit Vasili

Edi Rama dje dhe sot…çfare i paturpi!!

Lexoni qe te gjithe se cfare deklaronte ne 24 dhjetor 2006 Edi Rama perpara zgjedhjeve lokale te janarit 2007.Zgjedhje,qe u shtyne me kerkese te Edi Rames per nje certifikate lindjeje.

Besoj se edhe gazetaret e analistet me te njeanshem me e pakta,qe mund te bejne eshte ta mbyllin gojen pasi ta lexojne kete deklarim.

Lexojeni çfare thoshte Edi Rama ne 24 dhjetor 2006:

“Kryeministri i Shqipërisë i trembet zgjedhjeve. Ai do zgjedhje të deformuara, ose nuk i pranon, ndërsa ne duam zgjedhje të lira e të ndershme, ose zgjedhje nuk do të ketë, për këtë ju garantoj.”

Pra Edi Rama garantonte, ne 2006 qe zgjedhje nuk do te kishte.