Njihuni me kimisten që thyen rregullat e shkencës

239

Në Austin të Teksasit ndodhet Dr. Kate Biberdorf e cila po thyen ligjet e kimisë  me eksperimentet e saj.

Ajo është një profesoreshë në universitetin e Teksasit dhe tregon se është duke u përpjekur të thyejë rregullat e vendosura nga shkencëtarë dhe kimistë deri më sot.

Kate është krejt ndryshe dhe tregon se ka një pasion të madh edhe për modën, dizajnin veshjet dhe takat e larta.

Po ashtu ajo tregon se pjesën më të madhe të eksperimenteve të saj i bën e pa maskuar e lyer me tualet dhe madje mbi taka.

Kate është mbështetëse e faktit se çdokush mund të bëhet një shkencëtar dhe për këtë mjafton vetëm dëshira.

Eksperimentet që ajo kryen janë të mbushura me momente plot emocion pasi përdor edhe mimika e fytyrës e madje shumë entuziazëm.