7 trende bluzash që sapo t’i shihni, do doni t’i keni në garderobë!

192
Sigal

Trendet e bluzave për këtë sezon, janë ndër më interesantet që keni parë dhe me siguri, do donit t’i merrnit të gjitha!

Hidhini një sy disa prej tyre:

#1 – Bluzat me bojë (tie-dye)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

WEEKDAY

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#2 – Dekoltetë e hapura në formë katrore (Sweetheart neckline top)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

ASOS

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#3 – Këmishat oversized (të gjera)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

ARKET

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#4 – Bluzat me jakë-flutur (Ruffled Collar)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

H&M

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#5 – Bluzat e gjera me kapuç (Hoodie)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

&OTHER STORIES

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#6 – Bluzat me “dy kraharorë”

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

MONKI

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#7 – Dizajne të ndryshme

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në