Turistët izolohen në malet e Lurës, 7 personat kërkojnë ndihmë

813

Katër turistë austriakë dhe tre shqiptarë janë izoluar në malet e Lurës, ndërsa të alarmuar kërkojnë ndihmë. Ata kanë ndjekur intinerarin Burrel-Vig-Mbas Deje-Zalle Gjocaj-Liqenet e Lurës, por stuhitë kanë bllokur rrugën, ndërkohë banorët e Lurës nuk u shkojnë dot në ndihmë.

Edhe nga ana tjetër rruga është e bllokuar, ndërsa raportohet seturistët kanë humbur lidhjet me të afërmit, teska kërkojnë ndihmën e Policisë.