Tritan Shehu: Djegia e mandateve jo vendim i gëzueshëm por i domosdoshëm

216

“Vendimi i sotëm nuk është një vetësakrifikim, por një aksion politik koshient në ekstrem.
Kjo qeverisje jo vetem deformoi votën, por tradhëtoi dhe ata që e votuan.
Përdorimi i gazeve në protestën madhështore të të shtunës përbën vepër penale.”