Kjo sallatë mund t’ju ndihmojë të humbisni në peshë

428
Sallata trengjyrëshe, me karrotë, trangull dhe rrepkë të bardhë mund t`ju ndihmojë në përshpejtimin e udhëtimit tuaj drejt humbjes së peshës.
Ju mund të përfshini këtë sallatë në ushqimin tuaj të përditshëm.
Më poshtë gjeni tre përbërësit e saj:
Karrota:
Karrota është e mbushur me beta karoten dhe jashtëzakonisht e dobishme për humbje peshe
Karrota përmbajnë kalori të shëndetshme që do të ndihmojnë në frenimin e urisë tuaj në një mënyrë të shëndetshme.
Trangulli:
Për të sjellë faktorin e ëmbël, mund të përfshini edhe trangullin e që është burim i antioksidantëve.
Trangjut kanë pak kalori dhe ndihmojnë në shuarjen e etjes.
Rrepa e bardhë:
Rrepa e bardhë do t’ju ndihmojë të ndiheni më pak të uritur pas konsumimit të saj në sallatë. Për shkak të përmbajtjes së tyre të lartë të fibrave, ato janë të përssosura për t’u përfshirë në një sallatë për humbje peshe.