Dëshpërimi/ I moshuari në lot: S’dua as bukë, as lekë… po tallen me ne, kam 5 ditë pa gjumë… (film)

292

ërkojnë ndihmë të dëshpëruar të mbijetuarit e Durrësit, por askush nuk i gjendet pranë, jo më Edi Rama që ka kohë për qyfyre.

Mes lotëve dhe britmave 70-vjeçari shprehet se askush nuk ka shkuar në pallatin e tij që të bëjë një vlerësim të gjendjes, nëse është i pabanueshëm apo jo, kurse ai nuk ka ku të fusë kokën.