Dëborë dhe ngricë, ja si paraqitet situata në dy akset rrugore në veri të vendit

228

Autoriteti Rrugor Shqiptar informon që akset Veri, Kukës- Fushë Arrëz dhe Fushë- Arrëz Pukë vijojnë qarkullimin normalisht.

Siç e dimë, këto dy akse janë mjaft problematike për shkak të borës dhe ngricave të motit të keq në këtë fillim viti, ARRSH thotë se janë pastruar tashmë.

“Përditë Punë. Fushë Arrëz-Kukës dhe Pukë-Fushë Arrëz. Rruga e pastruar dhe qarkullimi vazhdon normalisht. Udhëtoni të Sigurt”, shkruan ARRSH në postimin e saj.