Aplikimi për pasaportat biometrike, PD: Makth për qindra familje shqiptare

298
Partia Demorkatike ka reaguar në lidhje me radhët e gjata në zyrat e aplikimit të pasaportave biometrike. Sipas kësaj force politike kjo është një situatë e provokuar nga vetë strukturat shtetërore.

“Radhë të gjata me orë të tëra para sporteleve. Tensioni dhe klima konfliktuale mes qytetarëve po shoqëron këtë proces. Kjo është një situata e provokuar nga vetë strukturat shtetërore. Po ashtu PD shton se pajisja me pasaporta është kthyer në një makth për qindra familje shqiptare.