I sëmuri mbërrin në QSUT me helikopter në gjendje të rëndë, një mjeke e vetme përpjekje për ta rikthyer në jetë (Video)

173
Sigal

Pamje dramatike vijnë nga QSUT, në kufijtë e të pabesueshmes. Një person, që duket në moshë ka mbërritur me helikopter në gjendje tepër të rëndë, i pavetëdijshëm. Një mjeke apo një infermiere dhe një tjetër punonjës përpiqen të ulin barelën por gati bie. Pak sekonda më pas mjekja përpiqet ta rikthejë në jetë duke i pompuar zemrën e vetme.