Tre luanët e Fierit shplodhen në strehën e re në Hollandë

479
Sigal

Organizata “Vier Photen” njoftoi se tri luanët e nisur nga Shqipëria, Lenci, Bobi dhe Zhaku mbërritën më në fund në Qëndrën e Kafshëve të Mëdha, Felida, në Hollandë.

Udhëtimi i tyre prej mëse 3000 km nëpër Evropë përfundoi dhe tani ata mund të çlodhen dhe të gëzojnë jetën.