Ambasada amerikane: Si të aplikoni për programet Fulbright dhe Humphrey

1641
Sigal

Ambasada amaerikane ka publikuar një njoftim lidhur me regjistrimin e të interesuarve nga Shqipëria për të studiuar programet Fulbright ose Humphrey, datat e regjistrimit dhe mënyrën si aplikohet në to.

” Mësoni më shumë mbi kriteret dhe procesin e aplikimit: https://bit.ly/2GVVGze” njofton ambasada duke postuar edhe një video:

Image