15 vjeçari londinez, fiton miliona duke luajtur lojëra në internet

427
Sigal

Studenti i shkollës Middlesex në SHBA, i cili vazhdimisht luan vazhdimisht lojën online “Benjyfishy” ka fituar tanimë 31,000 dollarë në garat që zhvillohen online përmes këtyre lojërave dhe çfarë është edhe më e bukura sapo ka siguruar edhe një tjetër shumë prej 63,000 dollarësh.

Ai së bashku me një mikun e tij është duke fituar mijëra dollarë përmes këtyre lojërave online dhe mund të thuhet fare pa frikë se ai është lojtari më i mirë në botë në këtë lojë. Ky është 15 vjeçari londinez i cili luan me lojën online, “Benjyfishy”.

Djaloshi i cili quhet Benjy 147 mijë ndjekës në YouTube dhe një tjetër me 118 mijë ndjekës.

Djaloshi shprehet se ka qenë vetë familja që i ka kërkuar atij të heqë dorë nga shkolla dhe të dedikohet me kohë të plotë në lojërat online.

Ai është shprehur se ka pasur gjithmonë dëshirë të bëhet mjeshtër i lojërave online dhe se ky ka qenë i vetmi synim në jetën e tij që në vogëli duke luajtur vazhdimisht me ‘Call of Duty’ lojë të cilën e praktikonte në moshën 7 vjeçare.

Ai ka treguar se nëna dhe familja nuk e besonin që ai mund të kishte ndonjë përfitim nga kjo lojë derisa më në fund ai një natë është zgjuar dhe i ka thënë nënës së tij se ka fituar rreth 13,000 dollarë duke mundur lojtarët më të mirë të Evropës.