LISTA/ Këta janë aktorët më të paguar të vitit 2018 sipas revistës Forbes

923
Sigal

Dwayne “The Rock” Johnson pothuajse ka dyfishuar fitimet e tij të 2017 duke arritur 119 mln dollarë në 12 muajt e fundit, sipas listës së aktorëve më të paguar të Forbes.

Vendin e parë e mban George Clooney me një pasuri prej 239 milion dollarë.

Scarlett Johannson u shpall si aktorja më e paguar javën e kaluar, duke fituar 40.5 milion dollarë.

Kjo do ta vendosë yllin e Black Widow në vendin e shtatë në renditjen së bashku me aktorët meshkuj.

Ndërsa Emma Stone, e cilësuar vitin e kaluar nga Forbes si aktorja më e paguar, këtë vit nuk ka arritur që të futet as në top 10.

Aktorët Robert Doëney Jr, Chris Hemsworth, Jackie Chan dhe Will Smith janë të gjithë në nivelin më të lartë, duke fituar më shumë se Johannson.

Vendin e shtatë si aktori e shtatë më i paguar është Akshay Kumar që ka pothuajse të njëjtat të ardhura si Johannson.

Plotësimi i top 10 përbëhet nga Adam Sandler, aktori amerikan Chris Evans dhe Salman Khan.