Sigal

 

Kledi Bahiti i ftuar në emisionin “Thumb” ka folur në lidhje me punën e tij si kompozitor dhe marëdhënien me emra të njohur të muzikës .

Kledi është pyetur nga Fatma nëse ka flirtuar ndonjëherë në studio dhe pa asnjë kompleks Kledi u shpreh se:

“Kot ta mohojmë këtë dhe të bëhemi fallco. Zakonisht kur krijon një material muzikor dhe vjen këngëtarja në studio, në momentin që material i rri shumë mirë dhe ajo mund të ketë dhe “sex appeal”, sigurisht që ka shkëmbim energjie, aq më tepër kur mund të jetë materiali baladë”.

Aulona nuk e ka lënë me kaq por e ka pyetur se cila është ajo këngëtare që i ka ecur shumë mirë punë dhe Kledi përsëri u tregua i sinqerte duke thënë se:

“Me Samantën kam pasur super feeling, vdisja të punoja në studio me të. Më jepte shumë gjëndje poztive sepse është shumë e vështirë kjo pjesë”.- ka përfunduar ai.