Shpiket aparatura që qetëson migrenën dhe stresin e përditshëm

343
Sigal

ELEKTROTERAPIA/ Zbulimi gjerman ka mbi 80% përmirësim në trajtimin e krizave dhe parandalimin e tyre. Ja si funksionon

Quhet “Cefaly” dhe është projektuar enkas për ju që vuani nga migrena, ju që keni dhimbje të shpeshta të kokës, apo nivel të lartë të stresit të përditshëm. Tashmë mund të evitoni gjithnjë e më shumë mjekimet e tepërta me medikamente kundër migrenës. Kjo mund të realizohet nëpërmjet “Cefaly”.

Aparatura 

per me teper lexoni Gazeten Telegraf