VIDEO/ Tymuese të gjelbra përpara Kryeministrisë, studentët i thërrasin Ramës me megafon

504
Sigal

Studentët me megafon janë duke hedhur thirrje përpara zyrës së Kryeministrit për plotësimin e kërkesave të tyre.

Njeri pas tjetrit ata marrin fjalën ndërkohë që kanë hedhur tymuese në ngjyrë të gjelbër.

Policia është bërë gardh përpara godinës së qeverisë dhe vëzhgon ën qetësi, protestën, e cila po ndizet minutë pas minute me thirrje,  por në çdo moment paqesore.