Vasili takon zyrtarin e DASH, diskuton për 7 ligjet e reformës dhe procesin e integrimit

134

Nën Kryetari i LSI Petrit Vasili priti në një takim z. Michael Konstantino, zv. Drejtor për Europën Juglindore në Departamentin e Shtetit.

Përfaqësuesi i LSI ka diskutuar me zyrtarin e DASH për reformat në Shqipëri dhe procesin e integrimit. Vasili është shprehur gjatë takimit se “integrimi Evropian kalon nga plotësimi i 9 kushteve te Bundestagut”.

Vasili:1- Amerika e pazëvendësueshme për fatet e Shqipërisë.

2- Mirënjohje Amerikës për mbështetjen në Integrimin e Shqipërisë.

3- Integrimi Evropian kalon nga plotësimi i 9 kushteve të Bundestagut.

4- Reforma në Drejtesi të zbatohet vetëm sipas 21-22 korrikut.

5- Deformimi i 7 ligjeve të reformës në funksion të kapjes nga rilindja.