Taulant Balla:Vrasje ndodhin kudo, djegia e pemës e rëndë

233
Sigal

Taulant Balla: Akte vrasjeje, si ai me 25-vjeçarin ndodhin kudo, djegia e pemës ishte e rëndë

Kreu i grupit parlamentar të PS-së, Taulant Balla, pohoi dje marrëzinë njerëzore se ngjarje të tilla të rënda si vrasja e 25-vjeçarit në Tiranë nga policia, ndodhin edhe në vend të botës. Meraku i numrit  2 të ‘Rilindjes’, ishte të dënonte djegien e elementëve festivë gjatë protestave. Balla krahasoi reagimin e policisë në SHBA me atë të policisë shqiptare. “Shihni protestat në SHBA, nëse do më thoni që qasja këtu është më e ashpër se në SHBA, unë do thoja po, ka një tejkalim. Por, mos harroni se jemi në kushtet kur ke 16 punonjës policie të plagosur, njëri prej tyre rrezikon shikimin, gjej rastin të falenderoj qeverinë që e ka çuar për kurim jashtë vendit. Goditja dhe vendosja e zjarrit tek elementët që përbëjnë festën e Krishtlindjes është e rëndë. Unë jam mysliman, kam një bashkëshorte ortodokse dhe festojmë të gjitha festat. Nuk gjej arsye të them si djali im del nga shtëpia dhe i vë zjarrin bredhit” – tha Taulant Balla.