Presidenti i ri, ja ora dhe data dhe vendi ku do të betohet Ilir Meta

366
Kryetari i Kuvendit në detyrë Ilir Meta ka miratuar vendimin për mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë në datë 24 Korrik në orën 18:00.

Pika e vetme në rendin e ditës është betimi i Presidentit të ri të vendit, që është Ilir Meta.

Ndërsa njoftohen shërbimet, që të njoftojnë të gjithë anëtarët e Kuvendit për ceremoninë.

Ndërkohë që në rendin e ditës nuk parashikuar asnjë dekret për shkarkimin e ministrave teknikë.


Sigal