Pas vizitës në Shkodër, Kryemadhi kafe me miqtë e LSI në Fushë-Krujë

186
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi pasi vizitoi Shkodrën ditën e sotme ku mbajti një takim me strukturat e LSI ka vendosur të kalojë mbrëmjen me një kafe në Fushë- Krujë.

“Pas Shkodrës, ndalova për një kafe me miqtë e LSI në Fushë-Krujë”, shkruan Kryemadhi.

Kryetarja e LSI shoqërohet nga ish deputetët Nora Malaj dhe Endrit Braimllari si dhe anëtarë të LSI në Fushë- Krujë.