Gazetarja e sportit: Kërcimi më tub më bëri të ndihem si majmune, Albi më thonte bëhu më seksi

210

Leila Kraja e ftuar në emisionin “Mes Yjesh” në Ora News, ka folur për eksperiencën e saj në kërcimin në tub gjatë “DWM” së bashku me Robert Berishën. Ajo shprehet se e kishte shumë të vështirë dhe nuk ishtë bërë për kërcim në tub, madje ky kërcim e kishtë bërë atë të ndihej si majmune.

Xhesi Muçaj: Po tek ai kërcimi në tub sa herë je rrëzuar se jam shumë kurioze?

Leila Kraja: Në fillim ngaqë nuk kam kërcyer kurrë në tub, nuk ishte fare natyrale dhe hipja aty dhe lëshohesha direkt dhe thoshte Albi “bëjë pak më seksi jo si majmune”. Por mundohesha të kërceja, por nuk isha bërë për të kërcyer në tub. Nuk më shkonte fare isha si majmune. Në një skencë unë isha shumë e ngurtë dhe Roberti më tha ji një çikë me femër.