Mjeku Memsuri : Jeta e shqiptarëve është e shtrenjtë  MJAFT me papërgjegjshmëri 

71
Kryesia e LSI, Durrës ka denoncuar qeverinë në lidhje me situatën ngarkuar nga covid dhe papërgjegshmërinë e treguar në mungesën e strategjive për menaxhimin e situatës. Mjeku higjenist epidemolog Nestor Memsuri, anëtar i kryesisë është shprehur në rrjetin social facebook në lidhje me shqetësimin.
Ja postimi i plotë :
711 raste të reja me Covid-19, 9 persona humbën jetën gjatë 24 orëve të fundit  8 raste në Durrës
 Duhet zbatuar urgjentisht Testim – Gjurmim – Trajtim.
 Duhet TESTIM I SHPEJTË dhe FALAS për të gjithë.
Shëndeti publik në rrezik
 Duhet strategji për menaxhimin e pandemisë.
Jeta e shqiptarëve është e shtrenjtë
MJAFT me papërgjegjshmëri
Nestor Memsuri